Combi training

De ongevalsimulator is bij uitstek te combineren met een anti-slipcursus. Zo gaat u straks echt goed voorbereid de weg op. Allereerst weet u hoe u moet handelen om in een slipsituatie een ongeluk te voorkomen. Mocht u desondanks toch in een ongeluk terecht komen, dan weet u wel hoe u zich veilig uit de gordel en de auto moet bevrijden.

Veiligheidsdag

De kantelsimulator kan voor een dagcursus ingezet worden. Het is een mogelijkheid om de cursus samen met de instructeur naar uw eigen wens in te vullen. Hierdoor kunt u de veiligheidsaspecten naar voren laten komen die voor uw organisatie belangrijk zijn.

Ongevaltraining

Onder begeleiding van een instructeur wordt deze bijzondere kantelwagen op de kop gedraaid. De instructeur begeleidt u vervolgens met stap voor stap instructies. Allereerst wordt u uitgelegd hoe u de gordel op een veilige manier kunt losmaken. Vervolgens krijgt u de instructies hoe u op de juiste manier uit de auto kunt komen.


Ook andere aspecten van het bekneld raken en de voorzorgen die men hiervoor kan nemen komen aan bod, zoals een uitleg over de life hammer.