Inhuur

De ongevalsimulator, is een personenwagen speciaal ontwikkeld op een draaibaar onderstel. De auto wordt begeleid en door een speciaal mechanisme over de kop gedraaid, zodat men de situatie nabootst alsof de auto op zijn kant of op zijn dak terecht is gekomen na een ongeval. Bovengenoemde situatie kan in de werkelijkheid ernstige verwondingen en/of zwaar lichamelijk letsel veroorzaken.

Op locatie
Wilt u een training op eigen locatie? Of een publiekstrekker voor een evenement? Wij
bieden diverse middelen om dit mogelijk te maken.
De kantelsimulator is mobiel hierdoor is de simulator overal in te zetten.

Bedrijfs presentatie
Wanneer u op zoek bent naar een serieuze en educatieve mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren, dan is de ongevalsimulator het ideale voertuig voor een perfecte presentatie. De ongevalsimulator is een mobiel voertuig en speciaal ontwikkeld om overal ingezet te worden. Door de ongevalsimulator in te zetten krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling.

Evenement
De ongevalsimulator is een ideale publiekstrekker en zeer geschikt voor diverse evenementen. De simulator kan op elk gewenste locatie opgebouwd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Anti-slipcursus
De ongevalsimulator is bij uitstek te combineren met een anti-slipcursus. Zo gaat u straks echt goed voorbereid de weg op. Allereerst weet u hoe u moet handelen om in een slipsituatie een ongeluk te voorkomen. Mocht u desondanks toch in een ongeluk terecht komen, dan weet u wel hoe u zich veilig uit de gordel en de auto moet bevrijden